No-Nonsense

Visie

Wij geloven dat je met een No-Nonsense klantgerichte instelling een lange termijn partnerschap opbouwt. Oog voor de complete organisatie, onze klanten en de gemeenschap om ons heen bepalen ons succes. Hoewel we uit een organisatie bestaan met uiteenlopende vaardigheden en persoonlijkheden zijn we verenigd om afbouw tot een succes te maken.

Onze missie

Onze expertise en enthousiasme gebruiken om elk project tot een succes te maken.

Wij hebben een visie voor de toekomst van de afbouw

Wij kijken altijd vooruit terwijl we uitgebreide ervaring en brede expertise gebruiken om unieke uitdagingen te overwinnen, verwachtingen te overtreffen en succes te blijven boeken.

Innovatie

We anticiperen op uitdagingen en proactief nieuwe oplossingen om tegemoet te komen aan de veranderende behoefte van onze klanten. Onze niet-aflatende focus op innovatie leidt tot slimmere (af)bouwprocessen en technologie die de complexiteit van onze projecten verminderd.

Flexibel

Onze brede expertise in diensten en markten helpt ons unieke oplossingen te ontwikkelen voor de complexe uitdagingen van elk project. We brengen het juiste team samen om de beste weg vooruit te vinden, waarbij we kennis en ervaring verbinden om u te helpen. Snel schakelen binnen een platte organisatiestructuur maken ons de meest flexibele (af)bouw partner op de markt.

Onze toewijding

Alle facetten van afbouw in superieure kwaliteit met oog voor mens en omgeving

Veiligheid

We zullen nooit de veiligheid van onze mensen in gevaar brengen. Ons doel is nul incidenten binnen een werkomgeving die veilig voelt voor iedereen.

Onze aanpak

Elk project behoeft een andere aanpak. Dit realiseren wij ons ten zeerste. Toch proberen wij dit altijd te benaderen via onze 4-V's.

Kwaliteit

De complexiteit van onze projecten vraagt een uitmuntende kwaliteit om zo aan de gestelde eisen te voldoen.

Onze kernwaarden

Kennis. Creativiteit. Ambitie. Flexibiliteit. No-nonsense. Professionaliteit.

Deze kernwaarden zijn vanaf het begin af aan bij ons geweest en hebben gemaakt wie we nu zijn. Vol enthousiasme storten wij ons dagelijks op onze bezigheden, leggen we de lat hoger, streven we naar het beste door te vertrouwen op elkaar en de mensen om ons heen.

Van de Wiel-OCC Cultureel Centrum 64

Onze afbouw professionals