Geschiedenis

Een sterk fundament

Sinds de oprichting in 2010 zijn wij uitgegroeid tot topspeler in de complete afbouw. Grote aannemers werken graag met ons. Ze halen er kennis, creativiteit, ambitie en flexibiliteit mee binnen. 

2010

Gestart in Oisterwijk

Paul van de Wiel & Django van der Mark starten het bedrijf in Oisterwijk in een bedrijfspand wat door henzelf werd getransformeerd tot kantoor/magazijn.

2015

Het team van toen

Het 5 jarig bestaan, het bedrijf is vollop in ontwikkeling.

2017

Het nieuwe kantoor

De roots van Paul liggen in Vught, vandaar de verhuizing naar het compleet nieuw door onszelf ontwikkelde kantoorpand. 

2018

Mijlpaal

Bedrijfsomzet gegroeid tot 20 miljoen, wat een mijlpaal!

2019

Van de Wiel Vastgoed B.V.

De oprichting van Van de Wiel Vastgoed B.V. is een feit. Diversen bedrijfspanden in de omgeving Vught worden door ons herontwikkeld (www.vdw-vastgoed.nl).

2020

We bestaan 10 jaar

Ondertussen alweer 10 jaar timmerend aan de weg en één van de grootste landelijke afbouwspelers op de markt geworden. Door Corona is dit bescheiden gevierd.

2021

Partnership Dalux

Als eerste Afbouwer van Nederland een partnership met Dalux afgesloten. Dalux zorgt voor slimmere en duurzamere werkprocessen zodat wij op termijn een volledig digitale documentenstroom binnen onze projectteams kunnen hanteren. 

2022

Feest! 12,5 jarig bestaan

Wat gaat de tijd toch snel. Ondertussen bestaan we 12,5 jaar. Uiteraard hebben we dit gevierd met een enorm feest!

2023

VCA**

Begin van het jaar hebben we ons VCA** certificaat mogen ontvangen. Hiervoor is gekozen om te anticiperen op verdere groei en vanwege de overlap met de Safety Culture Ladder waar we in 2025 moeten voldoen aan trede 3.