Wie zijn wij

Over ons

Van kleine verbouwingen tot complexe miljoenenprojecten; van nieuwbouw tot transformatie. Van de Wiel Complete Afbouw B.V. is er voor u.

Onze focus

Flexibel en innovatief, wij zijn gefocust op het realiseren van uw projectdoelen.

Wie zijn wij

Wij zijn probleemoplossers. Teamspelers met één doel voor ogen; uw project op tijd, binnen budget en van hoogstaande kwaliteit opleveren.

We bereiken dit succes door geen concessies te doen aan onze kernwaarden. Is er een probleem dan staan wij voor u klaar. Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Door jarenlange ervaring in de (af)bouw en onze rijke kennis hierin opgedaan kunnen wij u voorzien van informatie over alle voorkomende vraagstukken. Creatieve bedrijfsvoering maakt ons snel-schakelend en snel-handelend als dit wordt gevraagd.

Onze toewijding aan de gemeenschap

We zijn toegewijd aan onze regio

Wij geloven in het bijdragen aan het grotere goed en proberen dit samen met ons team aan te moedigen in de gehele regio. Ook geloven wij in het participeren in de arbeidsmarkt zelfs al is de afstand hiertoe nog zo groot. Iedereen die een bijdrage kan en wil leveren aan ons succes is hierbij welkom. Tevens doen wij met enige regelmaat een bijdrage aan (lokale) goede doelen. De afgelopen jaren heeft dit geresulteerd in mooie bijdragen aan KIKA, de voedselbank en Vincentiusvereniging en leergeld Vught. Lokale sporters en verenigingen die door ons gesponsord worden zijn karttalent Rivaldo van de Westelaken, voetbalvereniging De Zwaluw en de Toll-Bridge Bikers.

Ontwerp-zonder-titel-57
Onze missie

We blijven altijd nadenken over (persoonlijke) ontwikkeling.

Ontmoet ons team