Opdrachtgever

Boele & van Eesteren

Sector

Kantoren, transformatie en renovatie

Locatie

Duiven

Kantoor Alliander

De renovatie/nieuwbouw klus heeft ervoor gezorgt dat het cluster van bestaande gebouwen is getransformeerd naar één groot complex waarbij de gebouwen onder één dak zijn gekomen. De al bestaande panden zijn compleet gestript en opnieuw ingericht. Veel materialen zijn hiervoor hergebruikt. 

De groene gevel in de binnentuin is voorzien van een metal-stud achterconstructie als buitengevel. Het spanplafond wat onder het grote dak is gerealiseerd en wat over de gebouwen ligt is door ons compleet uitgetimmerd en gemonteerd. 

Het volledige bedrijfsgebouw heeft de hoogst mogelijke BREEAM-NL duurzaamheidsonderscheiding ontvangen, namelijk duurzaamheidsoplevercertificaat: BREEAM-NL Outstanding.

Het project in cijfers:

0
metal-stud wanden
0
spanplafonds