Afbouw One MilkyWay van start

Het One MilkyWay-project in Den Haag is een grootschalig bouwproject dat wordt gerealiseerd door Waal Bouw in samenwerking met VORM. Dit project is onderdeel van de herontwikkeling van de Binckhorst, een voormalig industrieterrein dat wordt omgevormd tot een modern woon- en werkgebied. Een woontoren van 70 meter hoog met 223 appartementen en commerciële ruimtes op de begane grond en kantoren op de lagere verdiepingen.. Een lager woongebouw van 25 meter hoog met 30 houten appartementen en een zorgcentrum. En een parkeergarage met een daktuin. al met al een erg interresant en divers project.

De afbouw is gestart!

Na opdracht te hebben mogen krijgen in December 2023 en een periode van voorbereiding en engineering achter de rug te hebben is de afbouw eindelijk gestart. Op de 4e verdiepingen is de bouw van de metal-stud wanden en drukschotten van de eerste fase van start gegaan. Ondertussen zijn we nog druk doende met het engineeren van gebouw B waar we vooral vaste Gipsplafonds en voorzet wanden zullen gaan toepassen.

Trots zijn wij om deel uit te mogen maken van het team dat vormgeeft aan het nieuwe werk One MilkyWay en danken Waal bouw voor het gestelde vertrouwen in Van de Wiel Complete Afbouw B.V.

Met de bijzondere daktuinen, zorgt het gebouw op een CO2 besparende manier zowel voor een optimaal werk/ woonklimaat als een positieve ecologische impact. De oplevering van het gebouw staat gepland voor eind 2025.